Rozzlobený bílý muž


módní policie: teplé tipy na zimu
03/12/2010, 01:34
Filed under: Ostatní, Společnost | Štítky: , , , , , ,

Tuhle jsem přemýšlel co je nevkusnější než negerské ganxta hadry co nosí náctiletí pytložvejkové (jak jsme se dozvěděli z médií z rozvrácených rodin). Chodit v pytli od brambor? V dědečkově uniformě, co v ní bojoval u Stalingradu nebo být celý zahalený v bílém prostěradle? Ne, nejhnusnější a nejnevkusnější je oblékat se tak, jak je dnes údajně „in“ a jak nám radí různí módní guru. Tedy jako buzna.

Dost se děsím toho, že za chvíli na trhu nebude možné sehnat normální oblečení. Všechno bude podléhat nejmódnějším buzním trendům a výrobci nám svou unisex vizi, kdy se muži převlékají za ženy a naopak vnutí. Zní to dost nepravděpodobně, ale uvažte: před pár desítkami let také nebylo úplně běžné, že by dívka nosila dlouhé kalhoty jako muži a ještě dřív to bylo něco nepředstavitelného. Dnes je být oblečen jako buzna nebo ještě lépe jako žena děsně in, alespoň v představách chorých mozků vyznavačů tohoto dress code.

Zrovna dnes jsem viděl exkluzivní kousek – buzního manekýna v deBille. Stál vedle ve frontě a rejpal se v rypáku, takže jsem měl dost času si ho prohlédnout. Střevíce, ultra úzké uplé jeany, lesklou gay-friendly bundičku pastelových barev, okolo krku masivní bílou šálu a na hlavě čepici s nepřehlédnutelným Armani logem. Nechyběla nezbytná kabelka a elegantní polokožené a polopletené rukavičky. Vypadal jako transexuální hráč lázeňského orchestru. Když se uvedl do chodu z čekacího standby režimu, dával hezky nohu před nohu, kroutil boky a našlapoval pyšně jako Mick Jagger, když mu někdo nacpe do prdele velkou okurku. Nebyl to příjemný pohled. Radši bych se díval na kolozubého, šilhajícího tlustého rednecka v umaštěném tričku a holinkách než na tuhle bytost.

Na tom oblékat se jako buzna nic není. Stačí mít velikost XS a znát polohu všech secondhandů ve městě. A jaké jsou tedy trendy letošní sezóny?

Příklad 1:

Tato casual buzna odchází po včerejší tvrdé bareback & bondage akci z bytu svého staršího přítele poněkud narychlo, jelikož byli vyrušeni přicházející manželkou, která nemá ponětí o homosexuálních záletech svého muže. Buzna tak musela k úniku (po učesání a nalíčení) použít požární schodiště. Bohužel si při seskoku na dlažbu zlámala obě nohy, proto ta deformace dolních končetin na fotce.

Příklad 2:

Tento mongoloidní euroasiat je moc pěkně vystajlovaná buzna, co si vyšla na procházku do parku. Možná je to i ten důvod proč do parků raději nechodím, není-li to nezbytně nutné. Buzna trénuje opět něco jako zombie-walk, kdy za stojnou nohou táhne druhou, podivně ohnutou a nepřirozeně vykroucenou. Stejně jako není zcela jasná jeho/její identita, národnost nebo rasa je zahaleno tajemstvím i pohlaví této bytosti.

Příklad 3:

Další buzna s velkým potenciálem multikulturního obohacení. Tentokrát v outfitu, který vychází ze syntézy Mad Maxe, Dylana Klebolta, negerského ghetto stylu a slepičí královny Sarrah Jessici Parker. Za povšimnutí stojí i mouřenínovy pozoruhodně dlouhé paže, jež sahají téměř ke kolenům. A pak že se Homosapiens nevyvinul z opice. Jeden lékař původem z Bavorska s dlouholetou zahraniční praxí, by měl z tohoto exempláře jistě radost.

Příklad 4:

I tento model nám říká, že v branži homo módy se moc white-trashe nechytá. Odbarvená vousatá mongoloidka s pestrobarevnými náramky, leopardím topíkem a těžkýma botama na podpatku nám ukazuje svojí novou kabelku. Nápaditý doplněk s růžovým pruhem ne nepodobný pověstnému atomovému kufříku presidenta Obamby. Copak v ní asi má?

Příklad 5:

Horký kandidát na konec. Wolverine facelook po vzoru Hugh Jackmana. Drsňácká kožená bunda, speciálně krácená pro dosažení správného gay-efektu. Červeno – černý BDMS batůžek s potřebnými proprietami uvnitř a jako provokativní doplněk satanova bible černé magie. Alternativně působí také volně levitující jablko, jež je nepostradatelnou součástí celého kostýmku.

————————————————————————————————————–

Nemám obavu, že by se někdo ze čtenářů nechal ovlivňovat názory módních expertů a teplou lobby v lifestylových časopisech. Na druhou stranu se stačí podívat na ulici, kolik podobně nastrojených kašparů se tam za denního světla vyskytuje. Prý hledají „svůj“ styl. Módní guru a profi buzny jim v hledání „jejich“ stylu jistě rádi pomohou. Je to pro ně konec konců velmi dobrý byznys. Zvláštní, že ti hledači stylu, většinou končí navlečení v nigga hadrech s debilními čepičkami na hlavách nebo v teplém (ale ne do zimy) outfitu, napraní v mini kalhotách s kabelkou a létajícími jablíčky. Než tohle to radši pytel od brambor nebo to bílé prostěradlo.

 


komentářů 5 so far
Napsat komentář

Dobry, fakt jsem se pobavil, je radost vidět někoho kdo, kdo umí dobře psát má smysl pro gradaci a správně vypečenou pointu! Doporučuju stranky http://cosmoboy.cz/ skvělá satira na všechny radoby cool alternativně mainstremove zaležitosti!

komentář od bravo

Buzna-oblečení je strašné, ale ty negerské pytle od brambor je vidět častěji. Nevím kam se móda řítí, jedno však vím jistě. Podle oblečení se dá poznat co má člověk v hlavě. V tomto případě spíš nacpaného v prdeli. Když takovou kreatůru potkám, tak se musím smát. Pomyslím si cosi a jeho srčkách v hlavě a taky mu svůj názor dám jasně najevo. Třeba tím, že ač ve frontě na autobus stojí přede mnou, nastoupí až po mě. Proč, jakým právem? Prastarým právem silnějšího!

komentář od militar

Tohle asi nebude pokračování kdojegay: http://www.kdojegay.blogspot.com/ články odtamtud sem nikde nenašel, ale co si pamatuju tak to celé vzniklo jako anti-web jejich „oblíbence“ Kalužy z Ostravy, kterému věnovali cca polovinu článků. To bylo ještě v době, kdy spamoval všechna fóra svým banánem. Kaluža je buzna a tak psali o buznách dál no a nakonec se z toho stal úplně punk.

komentář od Hodnej Pán

Pro mně malá a příjemná reminiscence na kdojegay.com. Btw, nemáte někdo zazálohovaný články ze zmiňovaného webu? Já sem to nějak přošvih a celkem bych si je znova přečetl. 🙂

komentář od Norso

Katastrofické sci-fi filmy se naplňují.

komentář od Hyrogen




Napsat komentář